Nye idrætsambassadører
Nikolaj Grønbech (Slagelse Atletik Delta), Lykke Henckel (Slagelse Gymnastikforening), Nickoline Andersen (Slagelse Atletik Delta), Liv Cantby (Korsør Atletik & Motion), Emil Kristensen (Slagelse Badminton Klub), Magnus Brandt (AK Delta) Astrid Stilling Denholt (Slagelse American Football Club) og Silje Kristensen (Korsør Atletik & Motion) er de nye ambassadører

Nye idrætsambassadører udnævnt

På årets repræsentantskabsmøde blev der udnævnt 8 nye idrætsambassadører og siden starten i 2014 er antallet oppe på 27.

Vi har en høj foreningsprocent blandt de unge op til konfirmationsalderen, men herefter daler den. 

Og det er synd fordi udover det er sundt at bevæge sig er det også socialt en vigtig brik I hvordan vi som mennesker fungere mentalt.

Her viser det sig at op imod 18% unge piger imellem 16 og 24 har det mentalt dårligt.

Derfor er det også vigtigt at man fungerer godt ikke mindst rent socialt. Her kan idrætsforeningerne gøre en forskel – nemlig noget omkring fællesskab og derfor ønsker vi at vores foreninger kan fastholde den høje foreningsprocent også efter konfirmationsalderen, da man så får en bedre mental sundhed.

Ungdomsforskeren Søren Østergaard kan høres efter repræsentantskabsmødet

Søren Østergaard er daglig leder af Center for Ungdomsstudier (CUR) og er uddannet indenfor samfundsvidenskab og teologi og har en ph.d.-grad i teologi.

Han er bestyrelsesmedlem i Herfølge Boldklub og med i DBU's Ungdomsudvalg samt med i en arbejdsgruppe under Kulturministeriet.

Søren har været konsulent i DBU og har tillige hjulpet Dansk Håndbold Forbund omkring frafald og rekruttering.

Coach - grundkursus afholdt

Vigtigt at nye trænere bliver rustet til nutidens udfordringer!

Slagelse Idræts Råd afholdte Coach - grundkursus for nye trænere den 8. februar 2017.

Deltagerne bliver klædt på til nutidens udfordringer som træner og hvordan der skabes sammenhængskraft i idrætsforeningen

Formål med kurset:

  • At give deltagerne ny viden & værktøjer til at udføre sit trænerjob og udvikle både sig selv og din idrætsforening
  • grundlæggende indsigt i hvordan foreningens DNA inddrages i den daglige træning
  • redskaber i kommunikation og motivation til den praktiske og daglige træning

På billedet ovenfor - udsnit af deltagerne fra venstre Line Block, Sørbymagle IF - volley, Anne Due, Sørbymagle IF - volley og Helle Andersen, Boeslunde IF - håndbold.

Næste kursus afholdes til efteråret!