Temamøde om fundraising og den gode projektidé – 2. februar 2023 – Torvegade 15, Slagelse

Temamødet finder sted d. 2. februar kl. 17:30-20:30 i auditoriet, store sal, på Torvegade 15, 4200 Slagelse.

Tilmeld jer inden fredag d. 27. januar kl. 12:00 via linket her: https://www.slagelse.dk/da/selvbetjeningsloesninger/tilmeld-dig-temamoede-om-fundraising-og-den-gode-projektide/

Kultur og Fritid inviterer sammen med Landdistrikt og Udvikling alle ildsjæle, frivillige og lokale aktører i Slagelse Kommune til temamødet, hvor der bl.a. vil være oplæg med Lokale- og Anlægsfonden samt Landudvikling Slagelse. Desuden vil vi give et overblik over udvalgte nationale og lokale puljer samt information om hvordan kommunen kan hjælpe. Der vil også være mulighed for dialog og sparring på tværs.

Læs mere om programmet i invitation eller på kommunens hjemmeside: https://www.slagelse.dk/da/fritid-og-faellesskab/tilbud-til-foreninger-og-arrangoerer/temamoede-om-fundraising-og-den-gode-projektide/

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, så kontakt venligst idrætskonsulent Lise Østergaard Pedersen på lisep@slagelse.dk eller tlf. 29 37 38 76

Slagelse Kommune

Fritidsafdelingen

2023-01-26T11:42:14+01:00