3 NYE IDRÆTSAMBASSADØRER UDNÆVNT

Flere skal være idrætsaktive og medlem af en idrætsforening. Målet er at få flere danskere på landsplan til at dyrke idræt og motion i år 2025. Udover at få flere I bevægelse og dyrke idræt vil vi også gerne slå et slag for at kommunens idrætsforeninger får flere medlemmer.

I Slagelse Kommune har vi en foreningsprocent på 38% eller lidt over 30.000 der dyrker idræt i en af kommunens 134 idrætsforeninger.

Vi har en høj foreningsprocent blandt de unge op til konfirmationsalderen, men herefter daler den.

Og det er synd fordi udover det er sundt at bevæge sig er det også socialt en vigtig brik I hvordan vi som mennesker fungerer.

Derfor vil vi gerne
– at flere af kommunens borgere kommer til at bevæge sig
– at flere af kommunens borgere bliver medlem af vores locale idrætsforeninger

Og det vil Slagelse Idræts Råd gerne understøtte. 

Slagelse Idræts Råd vil understøtte DIF og DGI’s vision om at flere skal dyrke idræt og motion under mottoet “bevæg dig for livet”.

Derfor udnævner vi unge idrætsudøvere til idrætsambassadører indenfor forskellige idrætsgrene. Vi valgt nogle af kommunens unge eliteidrætsfolk som dyrker idræt på topplan, det kan være på landshold eller medaljetagere ved DM. De har hver især gjort en tydelig forskel.

Den første idrætsambassadør der blev udnævnt var Kris Suchow, som i 2014 i vægtløftning blev nordisk juniormester i 77 kilo klassen. Med de 3 udnævnte i dag er der udnævnt 45 idrætsambassadører.

2020-04-20T11:33:42+02:00