CORONA VIRUS

Slagelse Idræts Råd:  “Lad os hjælpe hinanden til at dæmpe spredningen af Coronavirus”

Slagelse Idræts Råd bakker fuldt ud op om regeringen og myndighedernes anbefaling omkring initiativerne for at begrænse Coronasmitten.

Regeringen anbefaler kraftigt, at indendørs idræt lukkes ned i to uger. SIR bakker naturligvis op om anbefalingen og opfordrer som DIF desuden til, at idrætsforeningerne lukker ned for udendørsaktiviteter i samme periode.

Situationen er ekstraordinær og vi opfordre til at alle vores lokale 134 idrætsforeninger tager ansvaret på sig og støtter op om tiltagene for at dæmpe udbredelsen af Coronavirus og udviser samfundsansvar siger Jørn C. Nielsen, formand for Slagelse Idræts Råd.

Regeringen opfordrede desuden til at undgå alle forsamlinger med over 100 deltagere i samme periode. Derfor er DIF’s anbefaling til idrætsforeninger også at aflyse generalforsamlinger og større kursus- og mødeaktiviteter og netop fordi at marts måned typisk er årsmøde/generalforsamlingsmåned er det vigtigt at bakke op om dette siger Jørn C. Nielsen.

 

2020-04-18T16:57:21+02:00