DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Markant interesse for DIF og DGI’s hjælpepulje – 6 gange så mange ansøgninger

2.966 ansøgninger for et samlet beløb på 258 millioner kroner. Sådan lyder facit efter, efter DIF og DGI’s corona-hjælpulje i to uger har modtaget ansøgninger fra breddeidrætsforeninger, som lider tab på grund af coronakrisen. I puljen er der 44 millioner kroner, og ansøgningerne er i gang med at blive behandlet og pengene uddelt.

”Vi er meget taknemmelige fra hjælpen fra Kulturministeriet, og der er ingen tvivl om, at puljen kommer til at gøre en forskel for mange af vores foreninger. Det er ikke overraskende, at der er et meget stort tab derude, og at tabet er større end midlerne i puljen, og vi skal nu have en dialog med Kulturministeriet og folketingets øvrige partier på baggrund af disse tal, siger Morten Mølholm Hansen, der er direktør for DIF.

31. maj 2020

2020-06-24T11:09:10+02:00