DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Sport og fritid – information om corona genåbning

Du kan hverken tage i fitnesscenter eller legeland i øjeblikket. Der er lukket for indendørs idræts- forenings- og fritidsfaciliteter frem til og med 5. april 2021. Er du professionel idrætsudøver, må du dog godt træne indendørs i lokaler, der er lukket for offentligheden.

I øjeblikket har du ikke mulighed for at tage til koncert eller besøge indendørs kulturinstitutioner som fx teatre, biografer og museer. Det gælder også til og med 5. april 2021.

Udendørs kulturinstitutioner genåbnes fra 1. marts 2021 med krav om, at besøgende skal fremvise dokumentation for negativ test, der er højst 72 timer gammel.

For udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi hæves forsamlingsforbuddet fra 22. marts 2021 fra 25 til 50 personer.

Per 22. marts 2021 vil forsamlingsforbuddet udendørs ligeledes blive hævet fra 5 til 10 personer. Der åbnes ligeledes op for udendørs gudstjenester samt dåb, vielser og lignende religiøse handlinger mv. op til 50 personer. Læs mere under afsnittet om Forsamling og socialt samvær.

  • Lokaler, hvor der udøves idræts-, forenings- eller fritidsaktiviteter, skal holde lukkede for offentligheden. Professionelle idrætsudøvere kan fortsat anvende lokaler, som er lukkede for offentligheden.
  • Lukningen gælder bl.a. lege- og badelande, idrætshaller, svømmehaller, træningscentre, spillehaller og kasinoer, foreningslokaler mv.
  • Der må som udgangspunkt kun være 25 personer til stede på samme sted samtidig ved udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi. Per 22. marts hæves dette til 50 personer.

Du kan finde uddybende svar på spørgsmål og retningslinjer for idræts- og foreningslivet hos Kulturministeriet

23. marts 2021

2021-03-31T12:26:16+02:00