DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Slagelse Idræts Råd har indgået partnerskab med VestsjællandsCentret

Det er med stor glæde, at kunne fortælle at Slagelse Idræts Råd og VestsjællandsCentret har indgået partnerskab.

Vi i Slagelse Idræts Råd arbejder på at skabe bedst mulige rammer for idræts- og foreningslivet i Slagelse Kommune og udøvelse af mange forskellige idrætsgrene indenfor både bredden og eliten.

VSCS samarbejder med flere lokale aktører om at skabe et stærkt lokalsamfund og nu også i samarbejde med Slagelse Idræts Råd.

Jane Dahl, Center Marketing Manager udtaler: ”Det er med stor fornøjelse, at vi I VestsjællandsCentret kan fortælle om vores nye samarbejde med Slagelse Idræts Råd. Der er over 30.000 idrætsudøvere i Slagelse kommune, som skaber aktivitet i lokalsamfundet og vi er glade for, at vi kan være med til at bidrage til og understøtte et stærkt og solidt lokalsamfund”

”Vi er særdeles glade for denne samarbejdsaftale, hvor vi vores idrætsforeninger har mulighed for at få støtte til deres aktiviteter, såfremt medlemmerne handler i VestsjællandsCentret og derigennem kan vi i idrætten også understøtte den lokale detailhandel fastslår formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd” 

Din stemme tæller! – Sådan foregår det: Kom i VestsjællandsCentret og vær med til at stemme på, hvilken idrætsforening, der skal modtage sponsoratet fra VSCS.

Du kan hjælpe de lokale idrætsforeninger i Slagelse kommune bare ved at købe ind til aftensmaden, shoppe til en som du holder af eller når garderoben trænger til at blive udskiftet. Du kan være med til at sikre op til 20.000 kr. til din lokale idrætsforening alene ved at besøge VestsjællandsCentret!

4 gange om året udvælger Slagelse Idræts Råd og VestsjællandsCentret blandt tre foreninger, som hver får en andel af 20.000 sponsorkroner. Du er med til at bestemme, hvor stor en andel af sponsoratet hver forening skal modtage.

Din stemme tæller til din idrætsforening!

Med VSCS app’en i hånden får du 10 points, hver gang du besøger VestsjællandsCentret. Du kan bruge dine point til at stemme på, hvordan sponsoratet skal fordeles på de tre dystende foreninger. Vi i Slagelse Idræts Råd har således delt idrætsforeningerne op i 3 grupper, nemlig små – mellemstore og store idrætsforeninger. På den måde dyster man med ligeværdige idrætsforeninger og alle har mulighed for at være med i dysten.

Hvert kvartal bliver de 20.000 kr. fordelt på de tre idrætsforeninger sammenholdt med pointene. Derefter bliver tre nye foreninger udvalgt til at dyste om VSCS donation på 20.000 kr.

Besøg VSCS – lounge

På Centrets 1. sal finder du VSCS – lounge. Her har du mulighed for at slå dig ned og tage et hvil, hvor du samtidig kan følge med i, hvordan fordelingen er mellem de tre dystende idrætsforeninger på den store pointtavle i loungen.

17. april 2021

2021-04-17T18:45:16+02:00