DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Marievang IF kåret som Årets idrætsforening 2020

Marievang IF har siden opstarten I 1966 haft naturlig base i Vestbyen.

Foreningen startede som håndboldklub, men i starten af 70-erne kom gymnastik til.

Vesthallen blev indviet i 1972 og her var det naturligt at det blev hjemmebanen for Marievang IF, hvor også området i og omkring Marievangsskolen har været basen.

Igennem årene har der været mange ildsjæle og bærende kræfter, men op igennem 70-erne og 80-erne var især Flemming Madsen en gennemgående figur som formand.

Håndboldafdelingen voksede og ungdomsafdelingen var både stor og talentfuld. Marievang IF har haft fine traditioner med flere arrangementer med mange deltagere både indendørs men også udendørs på græsarealerne omkring Marievangsskolen.                                                                                                I 1997 blev håndboldafdelingen sammenlagt med til Slagelse Forenede Håndboldklubber.

Gymnastikken voksede

Gymnastikafdelingen voksede sig også stor og har siden 1970 altid haft stor tilslutning i Vestbyen.

Idag er tilbuddene mange, man kan gå til småbørnsgymnastik, springgymnastik, rytme for børn , herremotion, yoga og mandagsfit.

Gymnastikafdelingen er nu I antal klubbens højborg og forårsopvisningen er hvert år et tilløbsstykke for både unge og ældre.

Det kræver et stort antal af instruktører og hjælpeinstruktører, som foreningen til stadighed uddanner for ikke mindst at kunne tilbyde de medlemmerne optimale betingelser.

Badminton er også på plakaten. Et andet og nyere initiativ er MIF Idræt om dagen, og det er blevet en succes, hvor bla. Dans, Krolff og Krocket samt både gåture og stavgang er på programmet. Her er det Lissa Pedersen som har været tovholder i en årrække og det er blevet særdeles godt modtaget.

Følger med tiden…

Et andet skud på stammen er Fun2move, som henvender sig til de 8-14 årige. Marievang IF har igennem de mange år forsøgt at følge med tiden og for til stadighed at kunne udvikle og tilbyde nye aktiviteter.

Samlet set har foreningen 625 medlemmer (31.12.2020), hvoraf de 525 medlemmer er under 18 år og veluddannede instruktører er benzinen på foreningsmotoren uagtet der også skal kunne tilbyde de lidt ældre medlemmer attraktive vilkår.

I dag fungerer bestyrelsen med formand Karina Haugaard i spidsen og sammen med venneforeningen -udgør de tilsammen en tryg og god base for mange især de mange unge medlemmer.

Marievang IF har således på mange punkter holdt fast i foreningens DNA og med attraktive og tilsvarende tilbud og derfor fuld fortjent at Marievang IF kåres som Årets idrætsforening 2020

4. juni 2021

2022-04-15T16:38:03+02:00