DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

I Spar Nord Arena velkomst til idrætsudøvere, foreningsledere, sponsorer og politikere

Vi har fra idrættens side glædet os overordentligt meget til at kunne afholde denne aften som jo i den grad er decikeret til vores lokale idræt.

Ikke mindst på ryggen af corona restriktioner …og her er det jo dejligt at vi nu igen kan samles. Vi skal nu igen finde udaf hvordan vi foreninger kommer tilbage på samme niveau efter corona nedlukningen. Det er et broget billede der tegner sig, nemlig at nogle idrætsforeninger har fået flere medlemmer hvorimod lidt flere foreninger er udfordret og hvor vi i kommunen havde næsten 31.000 medlemmer i de lokale idrætsforeninger er vi nu 28.000 medlemmer.

Formålet med aftenen er jo at hylde idrættens flotte resultater, hylde ildsjæle og hylde hvad vi kan sammen – ikke mindst fordi ingen kan noget alene. Der er brug for foreninger, idrætsudøvere og trænere som sammen evner at kunne præsterer uanset om det er til et danmarksmesterskab eller det er serie 5 fodbold. Derfor synes jeg vi skal give foreningsidrætten en stor hånd.

Men i dag er der særlig fokus på de flotte idrætspræstationer og allerede i år har flere vundet medaljer til større mesterskaber.

En aften som i aften kræver forberedelse og derfor også en del hænder inden af kulminationen i aften kan gennemføres. Så til alle der har hjulpet til dette arbejde – det gælder kommunens fritidsafdeling og idrætsforeninger – tak for indsatsen – lad os give dem en stor hånd………

Derudover er der også nogle økonomiske rammer, der skal være på plads. Derfor skal der lyde en stor tak til Slagelse kommune for at sætter midler af – klap klap….. En række lokale sponsorer har tillige en andel i at denne fest kan gennemføres det gælder i særlig grad Harboes Bryggeri og Slagelse Vinkompagni – som har sponseret alt i drikkelse til arrangementet – stort tak til jer – klap klap …..

Endelig skal vi heller ikke glemme at mange af idrætsforeningernes hold og medlemmer er sponsoreret af lokale sponsorer, som gør en kæmpe forskel til at de enkelte foreninger kan have det høje aktivitetsniveau som vi ser – også tak til dem.

Som noget nyt i aften overrækker vi i Sports Team Slagelse tillige forårets støtte til 7 idræts-foreninger og udnytter dermed at vi i idrætten alligevel er samlet.

Når vi taler idræt og idrætsforeninger har det jo også et socialt aspekt, hvor vi jo i et par år ikke har kunnet være sammen og derfor er det en fornøjelse at se jer alle sammen i dag sådan så vi kan få genopbygget vores mentale og sociale termometer.

Til slut dejligt at have aftenens konferencier – Søren Rebbe tilbage igen …klap klap ………….fra Slagelse Idræts Råds side ønsker vi alle en festlig og hyggelig aften – velkommen til Slagelse Guld i Spar Nord Arena.

25. marts 2022

2022-12-15T21:17:47+01:00