DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

En af Danmarks mest fremtrædende volley klubber fylder 50 år det er Volleyklubben Vestsjælland.

En fantastisk oplevelse, at opleve en fejring hvor frivilligheden i og omkring klubben, hvor vores formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd holdt jubilæumstale.

Mange vigtige frivillige – navne eller koryfæer, har været medvirkende årsag til hvor og hvad Volleyklubben Vestsjælland står for i dag.

Tilbage i tiden husker vi Bjarne Mikkelsen – formand i ikke mindre end 17 år og med et stort volley hjerte, og det gælder ligeledes Per Valsted, Kim Rafn, Mads Olsen, Kim Buchwald og til nutidens formand Elmer Petersen, som ikke mindst støttes fornemt op ad Claus Bech og Finn Niemann.

Volleyklubben Vestsjælland er en klub, der ønsker at skabe et bredt tilbud for både konkurrencespillere, motionsspillere, ungdomsspillere og kidsspillere.

Volleyklubben Vestsjælland har igennem årrække haft et tydeligt fokus på ungdomsvolley og på at skabe tilbud til såvel unge som voksne, så alle har mulighed for at udvikle sig på det niveau, de befinder sig.

Der lægges vægt på et forpligtende fællesskab hvilket betyder, at spillerne ikke blot tilbydes haltider, bolde og trænere, men også med en forventning om, at den enkelte spiller bidrager til fællesskabet ved enten at træne eller hjælpe til på anden måde.

Klubben har mange frivillige ledere, der styrer klubben og trænere der varetager den daglige træning af de mange unge mennesker, og at trænerne har gjort deres arbejde virkelig godt, viser de sportslige resultater.

Klubbens herrehold har spillet i VolleyLigaen siden sæsonen 2016/17 og opnåede i 2023 en fornem 2. plads i pokalturneringen. Dameholdet spillede i VolleyLigaen fra sæsonen 2018/19 til og med 2020/21 hvor de endte med bronzemedaljer. På ungdomssiden kan tilføjes et utal af medaljer ved danmarksmesterskaberne. Endelig har det betydet, at I har opfostret en række talenter, som har deltaget på landsholdene.

Alle disse forhold gjorde også, at vi i Slagelse Idræts Råd kårede Volleyklubben Vestsjælland som “Årets Idrætsforening 2015”.

I dag fejrer vi således Jeres 50 års jubilæum og det ser absolut ud til at I er i god form – stort tillykke med jubilæet

4. juni 2023

2024-01-01T18:02:54+01:00