DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

For at skabe endnu bedre træningsmiljøer for børn og unge har DIF med støtte fra A.P. Møller Fonden startet “Fremtidens Idræt for Børn og Unge”.

DIF har fundet de første foreninger, der skal tegne “Fremtidens Idræt for Børn og Unge” (FIBU) i det historiske partnerskab med A.P. Møller Fonden. Foreningerne er sat sammen til lokale klynger, og vi er i Slagelse Idræts Råd både glade og stolte over at vores ansøgninger er positivt modtaget og således bevilget. Formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd fortæller at der var ansøgt på 5 forskellige lokationer i Slagelse kommune og indtil nu er den første bevilget som lokal klynge i Slagelse.

Det drejer sig om Slagelse Gymnastikforening, Slagelse Hockey Klub og Slagelse Håndboldklub samarbejde om at få flere børn og unge aktive i foreningerne og styrke de nuværende idrætsmiljøer.

Vi skal blive bedre til at skabe sociale aktiviteter i foreningern.

For at skabe endnu bedre træningsmiljøer for børn og unge har DIF med støtte fra A.P. Møller Fonden startet “Fremtidens Idræt for Børn og Unge”, og nu er man klar til at ansætte de første børne- og ungeansvarlige, der skal hjælpe foreninger til at styrke arbejdet med børn og unge. Blandt andet i Slagelse, hvor Slagelse Håndboldklub, Slagelse Gymnastikforening og Slagelse Hockey Klub er udvalgt til at være såkaldte spydspidsforeninger i projektet.

4. september 2023

2024-01-01T21:15:21+01:00