DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Hvert kvartal kårer Slagelse Idræts Råd i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn – kvartalets idrætspris.

Boldklubben B73 har i en periode fokuseret og lavet en dedikeret indsats på kvindesiden og er lykkedes med en oprykning ved at sætte fokus på kvindesiden.
B73 dame senior 1’s imponerende rejse i både 2022 og i 2023 har resulteret i 2 oprykninger og senest altså til 2 division og derfor er vi glade for at kårer B73 dame senior 1’s oprykning til 2. division, som kvartalets idrætspris!

Fra venstre – repræsentanter for dameholdet:
Lars-Erik Madsen, Sparekassen Sjælland/Fyn, Slagelse – Helene H. Tramdrup – formand Pernille Brodthagen Thomsen (kvindeafdeling) – Louise Tscharming Thomsen – Julie Særkjær Rutkjær – formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd

5. september 2023

2024-01-01T21:13:43+01:00