DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Boldklubben af 1973, Slagelse har 50 års jubilæum.
En klub med socialt ansvar og med fokus på “den grønne tråd” fortalte formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd til receptionen i strålende solskinsvejr og fortsatte:
Mange vigtige frivillige – navne eller koryfæer, har været drivkraften og medvirkende årsag til hvor og hvad B73 står for i dag.
Tilbage i tiden huskes udover Benjamin Hansen, Flemming Petersen nævne Claus Petersen, John Rasmussen, John Nielsen, Poul Buur, Michael Carlsen, Anni Vilsgaard, Jens Chr. Lauritzen, og mange flere og så i nutiden Paw, Jens. Chr., Pernille, Thomas, Kenneth og Heidi som med Eva i spidsen håndterer en velfungerende fodboldklub.

I den sammenhæng er det også vigtigt at fremhæve B73 støtteforening, som i den grad igennem årene har formået og formår at understøtte jeres grønne forening, hvor Paw Nielsen i dag er en kæmpe drivkraft.

B73 er en klub hvor den sociale dimension er vigtig og derfor har de vedtaget ”den grønne tråd” og deres værdiord fortæller da også det, nemlig med ordene
Fællesskab – Respekt – Rummelighed – Udvikling

Og lad mig nævne enkelte uddrag af den grønne tråd :
-Alle medlemmer behandler kammeraterne i fodboldfamilien – vores modstandere, dommere og tilskuere – som de vil behandles med respekt og venlighed.
-I B 73 er der ligeværdige muligheder for piger og drenge og vi viser rummelighed over for alle der vil spille fodbold uanset niveau. – Alle klubbens medlemmer forventes at bidrage i en eller anden grad i det frivillige arbejde.

B73 er en god og social sund klub med 800 medlemmer og tallet har været stigende og hvor at i senest har rundet 200 medlemmer på pige/kvinde siden – flot!

De har igennem årene udbygget medlemsskaren fra start, hvor det udelukkende var herre senior og det udviklede sig til ungdom og til pige/kvinde siden. På herre siden startede klubben i serie 5-6 og i er i dag placeret i serie 1 og 2. På kvindesiden opnåede i på fænomenal vis 2 oprykninger på 2 år og har i dag et 2 divisionshold.

Endelig er en stor del af B73 DNA’et også ungdomssiden, hvor klubben har op imod 100 trænere og hold-ledere, som i dagligdagen holder klubben kørende godt hjulpet af Anja Borroe Aage til stor glæde for alle i B73.

B73 har formået at få bredde og turneringshold til at gå hånd I hånd og det er lykkedes, at få det sociale liv til at sprudle (både i og udenfor klubben) samtidig med at I har kunnet opnå flotte resultater på bredde & elite. Som foreningsmand gør det en helt varm om hjertet.

I dag fejres således klubbens 50 års jubilæum og I er i god form – stort tillykke til medlemmerne og B73.

2. september 2023

2024-01-01T20:49:55+01:00