DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Kvartalets Idrætspris blev overrakt i Korsør Hallen ved Volleyklubben Vestsjællands hjemmekamp i Volleyligaen imod DHV Odense.

“Volleyklubben Vestsjælland er en klub, der ønsker at skabe et bredt tilbud for både konkurrencespillere, motionsspillere, ungdomsspillere og kidsspillere.

Volleyklubben Vestsjælland har igennem årrække haft et tydeligt fokus på ungdomsvolley og på at skabe tilbud til såvel unge som voksne, så alle har mulighed for at udvikle sig på det niveau, de befinder sig.

Der lægges vægt på et forpligtende fællesskab hvilket betyder, at spillerne ikke blot tilbydes haltider, bolde og trænere, men også med en forventning om, at den enkelte spiller bidrager til fællesskabet ved enten at træne eller hjælpe til på anden måde.

Klubben har mange frivillige ledere, der styrer klubben og trænere der varetager den daglige træning af de mange unge mennesker, og at trænerne har gjort deres arbejde virkelig godt, viser de sportslige resultater.

Det er simpelthen lykkedes at skabe en flot symbiose imellem bredde og elite – sådan at bredde og elite går hånd i hånd. Det tror jeg er årsagen til at i er blevet nomineret blandt 1.056 indstillede til DIF-prisen “Årets Idrætsforening” i Danmark. I er nu blandt de sidste 3 nominerede til den fornemme pris.

Alle danskere kunne forinden stemme og det gjorde over 5.000 danskere og selve prisen er på 100.000 kroner og som iøvrigt sponsoreres af Danske Spil.

Med baggrund i klubbens mangeårige indsats, hvor klubben i dag er rollemodel for mange andre idrætsforeninger, er vi i Slagelse Idræts Råd stolte og glade for at kunne belønne Volleyklubben Vestsjælland med kvartalets Idrætspris.

Derfor er det fortjent at VK Vestsjælland vinder Kvartalets Idrætspris!”

Tillykke til VK Vestsjælland med kvartalets Idrætspris!

5. januar 2024.

2024-01-08T08:44:08+01:00