DIF og DGI's hjælpepulje er åben nu

Indstilling af priser:

Hvert år hylder vi den udøver/det hold/leder eller træner fra foreningslivet, som idrætsforeningerne mener, har leveret

– en idrætsforening, som har formået at skabe en bæredygtig idrætsforening, hvor bredde og elite går hånd i hånd og som organisatorisk er et forbillede for øvrige

– en overraskende præstation eller resúltat

– en fantastisk indsats

den største idrætspræstation i det forgangne sportsår.

Der kan både være tale om idrætspræstationer, der har kastet medaljer, pokaler og rekorder af sig, og være helt andre typer af ekstraordinære, inspirerende eller overraskende idrætspræstationer.

“Årets idrætsforening”

Prisen Årets Idrætsforening uddeles til en idrætsforening under Slagelse Idræts Råd. Ved udvælgelsen vil der i særlig grad blive lagt vægt på aktiviteter, som har medført gode resultater i bred forstand, social- og kammeratskabsmæssigt samt forene selve idrætten og gerne få bredde og eliteidrætten til at gå hånd i hånd.

“Du gør en forskel” prisen

I samarbejde med Danmarks Idræts Forbund uddeler Slagelse Idræts Råd hvert år “Gør en forskel prisen” som går til en træner, holdleder, stævnearrangør eller en helt fjerde, der med en særlig indsats, vurderes til at have understøttet en markant indsats indenfor et eller flere af idrættens områder: bredden, eliten, og idræt​ indenfor særlige målgrupper. Det gælder så vel unge som ældre.

“Årets Fund”

Alle medlemmer (idrætsforeninger) af Slagelse Idræts Råd kan indstille talenter, der har præsteret et spektakulært gennembrud inden for deres idræt/sport i det forgangne år. Kilde til blomstrende talentudvikling i Slagelse kommunes lokale idræt synes aldrig at løbe tør, hvor talent, vilje og træningsindsats går op i en højere enhed. Prisen på 15.000 kr. fordeles imellem både talent og idrætsforeningen.

“Årets Energibundt”

Prisen Årets Energibundt går til en idrætsleder, der med en særlig indsats bidrager til sammenholdet og sammenhængskræften i en idrætsforening. Med prisen hylder vi de frivillige, der lægger mange kræfter i at hjælpe andre rundt omkring i foreninger og klubber i Slagelse kommune. Energibundterne er afgørende for den stærke kultur og spiller en stor rolle i at styrke fællesskabet, sammenholdet og tilliden til hinanden.

Jørn C. Nielsen p.b.v.
Slagelse Idræts Råd

5. februar 2024

2024-02-26T21:17:40+01:00